Присоединяйся!
закрыть
Следи за жизнью дорогой редакции. Узнавай первым о наших новостях и обновлениях сайта. Общайся с тысячами других читателей
Официальные страницы в социальных сетях:
  • Главная
  • О сайте
  • Новости Крыма
  • Новости Ялты
  • Новости Севастополя
  • Новости Симферополя
  • Новости Керчи
  • Объявления
  • Галерея
  • Подчинённое хунте Минобороны нагло лжёт

    Коваль

    Вооружённое противостояние на Донбассе, согласно заявлению киевской хунты, постепенно прекращается. Эту ложь озвучил Михаил Коваль (на фото) и.о. министра обороны Украины. По его словам, процесс продолжается и «верховный главнокомандующий Вооружённых сил Украины», он же гауляйтер Украины Пётр Порошенко, он же Пётр-кровавый, делает всё возможное, чтобы «жители востока Украины жили в мире».

    И это при том, что тяжёлая артиллерия хунты не прекращает бомбить Краматорск и Славянск, город Семёновка под Славянском практически стёрт с лица земли, а Мариуполь каратели сжимают в кольцо для окончательного завершения т.н. «антитеррористической операции» в городе.

    Это, по мнению хунты, называется «прекращением»…

    ЗВЕРНЕННЯ в.о. Міністра оборони України генерал-полковника Коваля М.В. до військовослужбовців Збройних Сил України (09 червня 2014 року)

    Шановні бойові побратими, товариші!

    Щиро вітаю особовий склад Збройних Сил з обранням народом України нового Президента України — Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Петра Олексійовича Порошенка

    Новим Президентом України оголошено курс на врегулювання всіх проблем на Сході України мирним шляхом, переведення ситуації із стадії збройного конфлікту у площину переговорного процесу.

    Сьогодні, ситуація на Донбасі не пішла за розробленим за кордоном сценарієм. Усі, хто мріяв про громадянську війну мають про неї забути. Кожен громадянин України усвідомив, що зброя буде застосовується лише проти тих, хто став на шлях терору, хто має на своїх руках кров невинних людей, хто порушив мир та спокій в нашій державі. Проте мир, якого ми прагнемо досягти найближчим часом, не буде тривалим, якщо ми належним чином не зміцнимо нашу безпеку, не підвищимо боєздатність національних Збройних Сил.

    У зв’язку з цим керівництвом держави поставлено завдання налагодити чітку взаємодію між силовими відомствами, спрямувати зусилля на зміцнення державного кордону, переоснастити Збройні Сили України сучасними зразками озброєння та військової техніки, значно підвищити статус українських військовослужбовців у суспільстві. У такій ситуації особовий склад Збройних Сил України має зберігати витримку та високу бойову готовність. Кожен з військових має чітко усвідомити, що безпека нашої країни залежить від якості підготовки кожного з нас, від рівня його усвідомлення відповідальності за цілісність рідної землі.

    Вірю, що патріотизм, професіоналізм та вірність Конституційному обов’язку військовослужбовців Збройних Сил будуть гідно оцінені Українським народом, який незворотньо обрав шлях побудови вільної та демократичної держави.

    Виконуючий обов’язки Міністра оборони України М.В.КОВАЛЬ

    Вчора в 13:00
    Міністерство оборони України

    #SaveDonbassPeople
    #SaveDonbassSkyFromNazi

    Источник: anna-news.info

    Новости Новороссии 2 Margarita
    Комментарии (0)
    Добавление комментария
    Информация
    Комментировать статьи на нашем сайте возможно только в течении 3 дней со дня публикации.